XVIII. Szellemkép fotográfus és filmes alkotótábor Pacsán

Az idén nagykorúvá vált Szellemkép Szabadiskola 18. alkotótábora július 22-29-ig Pacsán!

Azoknak, akiket érdekel a kép, az ezzel való foglalkozást hivatásul választják, és önkifejezési lehetőséget látnak benne, és azoknak, akik egyszerűen csak szeretnének eligazodni és megbízható támpontokat kapni ebben a válogatás nélkül, kíméletlenül ránk zúduló képözönben, vagy azoknak, akik egyszerűen csak készíteni akarnak egy-két jó képet, miközben olyanok között vannak, akik szintén ezt akarják.

A táborban folyamatos előadások, filmvetítések, órák, közös és egyéni konzultációk, labor és utómunka diszpozíció, stúdióeszközök állnak a résztvevők rendelkezésére.

Fotó:
Street fotó, Autonóm riportPályi Zsófia fotográfus
Kreatív fotográfiai gyakorlatokFuchs Lehel fotográfus. Operatőr
PortréKása Béla fotográfus
Digitális kezdőFejér János fotográfus

Film:
– DSLR – HD fashion clip, riport rövidfilm foto-video (Fuchs Lehel, Busák Péter, Fejér János)
– Haladó film: Hs, DV cam video, S8mm 16mm film – Erdélyi János filmrendező

Projektor, számítógépek,  editáló és utómunka szoftverek állnak rendelkezésre.

A “nagykorúvá ” vált tábor jubileumi lehetőségei:  a kurzusok áthallgathatósága, sátorozási lehetőség és teljes, vagy részleges részvétel. Vagyis  akinek az elfoglaltságai nem teszik lehetővé, de szeretne részt venni jöhet egy-két napra is.

Tervezett előadások:
Balla Vivienne fashion fotográfus, a Szellemkép egykori hallgatója, jelenleg tanára: Új technikák, álló és mozgókép a divatfotóban címmel

Pályi Zsófia az Origó fotográfusa, a Szellemkép egykori végzőse, jelenleg tanára: A komlex riport új útjai hangos fotográfia, slide show-mozgókép viszonya és lehetőségei  címmel

Bővebb információ:
szellemkep@gmail.com
www.szellemkep.hu
+3630-519-3588

Portré

Riport

Kreatív fotográfiai gyakorlatok