Itáliai fotókurzus

A kurzuson illetve a táborban minden érdeklődőt szeretettel látunk legyen az kezdő, vagy haladó fotográfus, vagy nyaralni vágyó hozzátartozó. A kurzus elsősorban tájkép,- street,- autonóm riport tematikájú és 25 év fotográfiai és oktatói tapasztalat a garancia arra, hogy a ragyogó itáliai nyár, tengerpart, csodás helyek meglátogatása mellett mindenki egyéni tempóban intenzív fotográfiai képzést kapjon úgy, hogy a tanulást összeköti a nyaralással… Mert sohasem indulunk el ilyen helyekre fényképezőgép nélkül…. 🙂

A mai nappal ellindult a jelentkezés az idei olaszországi fotótáborba.
Az idei időpont 2020. június 15-21.
Kezdő és haladó csoportot is indítunk.

A z érdeklődőknek a részletekkel kapcsolatban emailben és telefonon is válaszolunk.
Előreláthatólag a kurzus tandíja 150.000 ft A szállás és a napi háromszori étkezés együtt 50 Euró/nap. A kurzusok tandíja függ a jelentkezők létszámától is.

Egy csoport max létszáma 8 fő. A jelentkezőket a jelentkezés sorrendjében vesszük fel.

Jelentkezni lehet levélben, portólió illetve 15 kép és rövid motivációs levél elküldésével. A jelentkezőket a szellemkep@gmail.com vagy a fuchslehel@gmail.com emailcímre várjuk.

A tavalyi tapasztalatok alapján elmondható, hogy nyugodtan lehet nyaralásként partnerrel társsal is jönni. Ha a partner nem vesz részt az előadásokon, konzultációkon, szabadon tervezhet, vagy velünk együtt is részt vehet minden más programon és a tandíj természeten rá nem vonatkozik, csak a szállás étkezés és utiköltség.

Esemény: https://www.facebook.com/events/617099375717540/