Indul a Szellemkép Szabadiskola 2022-es tavaszi féléve

A Szellemkép Szabadiskola immár 27 éve kínál magas színvonalú kreatív fotós kurzusokat. Képzéseinket a hazai és külföldi szakma is ismeri és elismeri. Hallgatóink munkáival számos helyen találkozhattok, szép eredményeket érnek el különféle megmérettetéseken is. Az idei évben a 40. Magyar Sajtófotó Pályázaton több korábbi tanítványunk is kategóriájában az első három helyezett közé került. Becze Anita, tavaly végzett hallgatónk Szellemkép fotószakos diplomamunkájával ért el 1. helyezést Emberábrázolás-portré (sorozat) kategóriában: https://40.sajto-foto.hu/dijazottak

2021-ben végzett hallgatóink online diplomakiállítása továbbra is elérhető az alábbi linkre kattintva: https://bit.ly/szellemkepkiallitas2021 Érdemes végignézni a tartalmas és színvonalas munkákat!

2022-es tavaszi félévünkben kezdő évfolyamunk 2022. február 24-én, haladó évfolyamunk pedig március 1-jén indul, de még néhány hétig be lehet csatlakozni. III évfolyamos mesterképzésünk is folytatódik idén. Ha megtetszett valamelyik képzésünk, vagy esetleg korábban már jártál is hozzánk és most úgy döntöttél, hogy folytatnád tanulmányaidat, vedd fel velünk a kapcsolatot (szellemkep@gmail.com, tel.:06-70-637-4953)

Ha csatlakoznál iskolánkhoz, de esetleg még bizonytalan vagy, ajánljuk figyelmedbe a FotoKlikk kerekasztalbeszélgetését, melynek vendége volt iskolánk alapítója és művészeti vezetője Fuchs Lehel. A beszélgetésből átfogóbb képet kaphatsz arról, hogy milyen irányvonalak mentén zajlik az oktatás egy független szabadiskolában: https://www.fotoklikk.eu/2022/02/20/korkep-a-hazai-fotooktatasrol-4-resz-kerekasztalbeszelgetes-a-fotoklikk-tarsalgoban/

A tavaszi félév is érdekes és mozgalmas lesz, remélhetőleg a járványügyi helyzet alakulása idén már jóval több mozgásteret biztosít és az online eseményeket ismét felváltják a személyes találkozók, rendezvények.

Terveink szerint 2022 májusában újra megrendezzük az immár hagyománnyá vált Szellemkép Múzeumi Napokat, melynek keretében ismét egyedülálló látogatást szervezünk a Magyar Nemzeti Múzeumba. Az eseményen hallgatóink mellett külsős érdeklődők is részt vehetnek. Ennek részleteiről és a regisztrációról a későbbiek során adunk tájékoztatást, érdemes tehát továbbra is figyelemmel kísérni Facebook és Instagram oldalainkat!

https://www.facebook.com/szellemkepszabadiskola

https://www.instagram.com/szellemkep_szabadiskola/