Felhívás az Art Expo-n való részvételre


FELHÍVÁS 
FESTŐK, SZOBRÁSZOK, KÉPZŐMŰVÉSZEK, FOTÓSOK, GARFIKUSOK, és egyéb amatőr művészek részére az ART  EXPO-n való részvételre

 

 Az Evokáció Produkciós Iroda egyedülálló módon lehetőséget biztosít minden művész számára az ország legnagyobb művészeti seregszemléjén való részvételre!Az Evokáció Produkciós Iroda, azzal a céllal kelti életre az első budapesti Art Expo – Amatőr Kortárs Művészeti Kiállítás és Vásár gondolatát, hogy teret és lehetőséget adjon több száz amatőr képzőművésznek a bemutatkozásra.21539-art-expo-2014-budapestA hasonló típusú börzéken leginkább nagy galériák és mindenki által ismert és elismert művészek jelennek meg több millió forintra értékelt műveikkel. Valamint olyan multinacionális cégek, amelyek ezen művészek munkáihoz nyújtanak hátteret.
Ezen kívánunk változtatni, azzal, hogy ezt a vásárt megrendezzük. Úgy gondoljuk, hogy mindenkinek lehetőséget kell biztosítani a bemutatkozásra, hiszen jól tudjuk, hogy „Minden annyit ér, amennyit adnak érte!”
Magyarországon számtalan méltatlanul háttérbe szorult művész él és alkot. Nekik egy-egy kiállítási lehetőség is nagy-dolognak számít, valamint nagy anyagi terhet is jelent számukra.
Eljött hát az ideje, hogy megmutathassák magukat a közönségnek.Az Evokáció Produkciós Irodának nem feladata a kiállításra szánt művek művészi színvonalának megítélése.

Jelentkezési határidő: 2014. augusztus 31.

Jelentkezni a következő linken található jelentkezési lap kitöltésével lehet: http://www.art-expo.eu/#jelentkezes

Bővebb információért kérjük látogassanak el a : www.art-expo.eu honlapra!


70_100_allo