Zenei workshopok az idei Mediawave fesztiválon

Az idei MEDIAWAVE is tartogat lehetőségeket azoknak, akik speciális műhelymunkán keresztül szeretnék tudásukat fejleszteni. Új impressziókat, mesteri tanácsokat, apró titkokat lehet begyűjteni, ismert és tapasztalt zenészek dalkészítési munkájába adódik lehetősége bepillantani annak, aki az idei, szombathelyi fesztiválon részt vesz az alábbi workshopokon:

ETHNO ZENEI MŰHELY
vezető: FERENCZI GYÖRGY
2011. június 1- 2., szerda-csütörtök

A workshop célja, hogy a fesztivál szabadtéri színpadát indító Ferenczi György & Rackajam koncert alatt a Műhely egy rövid bemutatkozással színesítse a koncert programját. Előre láthatólag ez alatt a két nap alatt a zenészek két dal kidolgozásán és színpadra állításán fognak dolgozni, Ferenczi Gyuri vezetésével. A téma Ferenczi munkásságát követve népzenei ihletésű, amelyet bluesos, rockos köntösbe bújtatva visznek színpadra.
Várjuk ritmus és szólóhangszeresek, énekesek, akár táncosok csatlakozását is!
Zenei alapképzettség szükséges a részvételhez, de nem kell profinak lenned, elsődlegesen fontos a nyitottság erre a zenei kultúrára!
Részvételi díj: 5000,- Ft – amit a helyszínen, a workshop kezdetekor lehet befizetni.

PROGRESSZÍV ETHNO ZENEI MŰHELY
vezető: BOTH MIKLÓS
2011. június 3-5., péntek-vasárnap

A workshop hasonló célokkal indul útjára, hasonló zenei világokat érint, de a Napra zenekar vezetőjének tervei szerint itt több teret kap a kísérletezés! A workshop zárókoncertje a vasárnapi THANKS JIMI program keretén belül lesz, a közös HEY JOE gitározás előtt közvetlenül. E tematikának megfelelően a műhely célja, hogy speciális feldolgozással tisztelegjen JIMI HENDRIX munkássága előtt.
A workshop hasonlóan nyitott szólisztikus és ritmushangszeresek, énekesek csatlakozására!
A zenei feltételek is hasonlóak, a részvételi díj szintén 5000 forint.
Részletes információkat e-mailben van lehetőségünk továbbítani.
Keresd Pusker Pétert zenei programszervezőt az alábbi mail címen: pusker@mediawave.hu
További részletek a MEDIAWAVE honlapon!

Share and Enjoy:
  • Print
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks